Алисия не желае да се връща назад във времето и да си припомня за отношенията си с Валери Божинов. Затворила е тази страница от живота си и предпочита да гледа напред. Признава само, че синът им Валери-младши е бил много желано дете и не са били изненадани, когато са разбрали, че е бременна. "Всеки вече има нова половинка до себе си и е излишно да коментирам стари истории", обяснява тя.


С времето е осъзнала, че всяка казана дума между тях двамата ще тежи един ден на раменете на сина им. "Сега всеки се грижи за детето както е преценил за добре", добавя Алисия пред "24 часа". А за широко обсъжданата вражда с Николета Лозанова твърди, че е спекулация на жълтите издания. Не е виждала и малката Никол, която се роди след сватбата на Валери и Николета. Казва, че с времето отношенията им може и да се променят, но засега са твърде сложни.


С приятеля си Ники Михайлов, който играе в холандския отбор "Твенте", се запознава още докато е с Божинов. Доста по-късно, когато остава сама, с Ники започнали да водят дълги телефонни разговори. С времето той успял да я спечели и близкото им приятелство се превърнало в любов. Вратарят на националния отбор по футбол е приел, че синът е неизменна част от живота и се разбира прекрасно с детето.


За да спре всички клюки около връзката с Михайлов, тя казва, че двамата не са сгодени, не планират сватба и бебе