След като хип-хоп изпълнителят от Петрич Honn Kong посвети песен на култовия герой от Под прикритие - Куката, и рап звездата Мишо Шамара a.k.a. Big Sha записа трак, вдъхновен от хитовия криминален сериал по БНТ, пише Супер 19'.


Във видеото към парчето, озаглавено Офисът на Джаро, не се появява самият Михаил Билалов, а друго познато лице от каста на Под прикритие - Герасим Гергов, който се превъплъщава в ролята на подземния бос от Люлин - Гущера. Режисьор на клипа е Радостин Събев-Шошо, a в самото парче е използван семпъл от хита от 90-те години Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) на американската денс група C+C Music Factory.


Неотдавна Мишо заяви, че много се радва на успехите на 100 Кила. Въпреки това говори с едно особено чувство за него, защото преди време Рапър №1 за 2013 постъпил некоректно към него. Според Шамара , който вече от около 25 години се занимава с музика, било смешно да сравняват кой колко хита има. Бившият член на бандата Гумени глави е категоричен, че не завижда за успехите на своя колега. Напротив, страшно се радвал на тях и искрено му желаел най-доброто. В крайна сметка той бил научил Килата на всичко, което сега показва.