Мишо Шамара разкри най-мръсната тайна на звездите, а именно, че българските поп величия са готови на всичко за пари, но не и да помогнат безкористно за благотворителна кауза, пише Блиц.


"Станах някъде към 1. Бях се скапал от изминатите почти 2000 километра за една седмица и шестте концерта за 4 дена. Седмица изцяло принадлежаща на благотворителността. Обикаляйки из страната и правейки шоута, с които събирахме пари за хора с различни здравословни проблеми, отново срещнах мъката на хората и надеждата в очите им.

На едното шоу организаторите и роднини на нуждаещата се от помощ разказаха как са поканили ПОП звезди, известни актьори, спортисти и как всеки е поискал от 3 до 5 цифрени суми. ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ. ДА, 5 ЦИФРЕНА СУМА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ.

Модерните ви поп рапъри са обявили най-много. Седях и мигах на парцали. Ония същите поп, рап и фолк звезди дето всеки ден гледате по телевизията и им слушате музиките и им гледате филмите. Да те същите, ако паднете покосени от болест и имате нужда от пари, да те ще ви се изсмеят и ще поискат ПАРИ. Заради техните постъпки изпитах срам. Оня срам от чуждата простотия. Ама как се вика брах им срама. Не че за първи път чувам как са им искали пари.


Тоя месец имах още няколко благотворителни шоута и на всякъде казаха как популярните и модерните им искали пари. Аз знам, че не съм модерният в момента. Даже напротив доста си ме хейтват. Дали заради музиката, дали заради политическите ми възгледи или дори само заради непокорността ми. Най-големият комплимент, който получих, бяха хората дошли, за да дадат добро.

И както домакините казаха: Всички добри и модерни хора отказаха да помогнат. Помогнаха ЛОШИТЕ МОМЧЕТА.

Бях чул някъде от един възрастен човек: Виждал съм мнооого добри хора да правят лоши неща. Виждал съм и много лоши хора да правят добри неща.  Идеята ми е, че за нас говорите лошо винаги, но когато я закъсате, ние пак ще сме там да ви помогнем, споко!", разкри Биг Ша.