Чаровната звезда на телевизия "Планета", Ани Хоанг, е голямата изненада в новия български сериал "Фамилията", който стартира в ефира на BTV тази неделя. Поканата за участие в сериала към Ани дошла лично от режисьора и продуцента Димитър Гочев, който преценил, че ролята на прислужницата с виетнамско потекло, Ким, е най-подходяща за младата звезда на "Пайнер".


Ролята сякаш е писана за самата певица, тъй като бащата на героинята й, камериерка в имението, също е виетнамец. В сериала Ани Хоанг си партнира с редица култови имена на българското кино и театър, сред които Стефан Данаилов, Ваня Цветкова, Деси Бакърджиева, Яна Маринова, Радина Кърджилова и много други. Също така певицата си станала много близка с Асен Блатечки покрай снимките им заедно, а двамата имат и общи сцени.


Певицата споделя, че всички те страшно много са й помогнали в изграждането на образа на камериерката Ким и в претворяването му пред камера. Всъщност, героинята на Ани в сериала е няма, което прави изиграването на образа й още по-сложно.


"Това е голямо предизвикателство за мен! Признавам, че в началото бях много притеснена дали ще успея да се справя добре. Радвам се много, че всички актьори много ми помогнаха, и Стефан Данаилов, и Ваня Цветкова, и Деси Бакърджиева, защото въпреки че имам опит пред камерата, не съм минала през школата на НАТФИЗ и нямам тяхната рутина.", споделя Ани.


"Шегуваме се с Люси, че в момента сякаш с него сме си сменили ролите - аз се изявявам в актьорството, а той - в танците", допълва звездата. Как ще се представи Ани в новото си амплоа на актриса ще видим в неделя, 7-ми април.