Фолк певицата Джорджиа наскоро взе приз за "Музикално новаторство" и прави заявка да се утвърди на българската музикална сцена. Tя направи много провокативен клип към песента си ‘’Не ми е съдба’’, където разказва част от историята на живота си. За първи път в интервю за Lifestyle.bg певицата разкрива, че окончателно се е разделила с бащата на детето си и е заредена с много сила да направи нови продукти, сред които и може би парче с хип-хоп изпълнител.


Срещата ни с певицата протече в известно столично кафе, където сексапилната изпълнителка се появи, както винаги много екстравагантно облечена и излъчваща женственост. По време на самото интервю тя премина през различни състояния, но нито веднъж не изневери на искреността си.Здравей Джорджиа, много ни е приятно да се видим и ти благодарим, че прие поканата ни. Първото, което ще се радваме да разкажеш е каво включва твоето ежедневие в професионален и личен план?

Здравейте, и аз се радвам за поканата ви и че мога да дам отговор на вашите въпроси. Приоритет номер едно за мен е дъщеря ми и поради тази причина деня ми започва рано с грижите за нея. След което идва и времето, което отделям и за самата себе си. Това включва чист битовизъм, срещи свързани с работата ми, разработване на идеите ми за предстоящи проекти, които често сънувам, след което ги систематизирам и задействам реализацията им. По-късно, според това дали имам ангажименти, преначертавам програмата си за вечерта.Нищо не спомена за бащата на детето ти, какви са в момента отношенията ви?

Не го споменах, защото не присъства в ежедневието ни понеже аз реших да си тръгна от него и прецених, че е по-добре да не живеем заедно. Връзката ни беше много бурна и динамична, ние сме два различни полюса и затова беше по-добре да продължим всеки в собствената си посока.

Причината за раздялата е трети човек или кариерата ти на певица?

Списъкът с предпоставките за раздялата е доста дълъг, но основната причина е несходството в характерите ни, което се базира на много различия в светогледа ни и това пречеше на съвместния ни живот. Музиката също е повод, за да стигнем до това решение. А дали има намесен трети човек, може би е имало, но няма да коментирам повече.Значи отглеждаш сама детето си и си едновременно, и майка, и баща, а също така финансираш проектите си. Как се справяш с това и помага ли ти някой?

Не ми е лесно да съм едновременно майка и баща, но моят начин е да стисна зъби и да продължавам напред. Налага ми се да бъда мъжко момиче. Помага ми семейството ми и в моменти, в които имам нужда, те са хората, които винаги са зад мен и ми подават ръка. Помощ получавам и от приятелки, имам много доверени хора около себе си. В моменти, когато ми е било най-трудно съм си задавала въпроса ‘’Оттук накъде?’’. Но до мен застана една много близка моя приятелка, която много обичам и мога да кажа, че аз, тя и Алиа (дъщеря й - б.ред.) сме едно семейство. (разплаква се)

Какво мотивира и какво може да разплаче Джорджиа?

Много неща ме мотивират. Основното е дъщеря ми, мотивира ме това да постигна нещо както в личен план, така и в професионален план, мотивирана съм да оставя следа зад себе си. Дребните неща могат да ме разплачат от раз и нищо човешко не ми е чуждо. Аз съм много експресивна, емоционална и чувствителна и както мога да се разплача от радост, така и от тъга.Каква би била, ако не беше музикален изпълнител?

Много благодаря за въпроса, доста съм размишлявала върху това, особено след като родих детето си. Тогава осъзнах, че призванието ми е музиката и реално нищо не ми пречеше да поема един спокоен път, по който мъжа ми да се грижи за мен и аз да се чудя кой козметичен салон да посетя. Но съм предпочела, когато се обърна назад да знам за какво съм живяла. Освен това чрез музиката се чувствам пълноценна.От всичко казано до тук можем ли да предположим, че си в емоционален срив и затова посягаш към чашката, както се спекулираше наскоро в Интернет пространството? А, наздраве!

Наздраве и от мен! (смее се) Със сигурност не, аз съм много силен човек и се преборвам стоически с всяка една трудност. Към чашката не съм посягала, към други вещества също. Нямам тази необходимост, а и трябва да съм достатъчно трезва, за да вземам правилните решения. Макар че тази спекулация не ми носи положителни дивиденти, аз искрено се забавлявах, когато четох въпросния материал.

Голям перфекционист съм и не бих си позволила да се появя в неадекватно състояние. Не бих посегнала към алкохол или други опиати, в каквото и емоционално състояние да съм. Напротив, смятам че мога да бъда пример за майките, които отглеждат сами децата си. Все пак, щом така са го Можеш ли да определиш себе си като мъжко момиче и каква е разликата между Десислава (истинското й име - б.р.) и Джорджиа и има ли такава?

Разликата се състои в това, че по време на участия гледам да забавлявам хората и да бъдат разбрани понеже много пъти, когато съм била на участия съм виждала хора, които макар да са там, за да се забавляват, имат нужда да се откъснат от реалността. Разликата е в това, че независимо какво й е отвътре на Десислава, то на Джорджиа се пада тежката задача да остане позитивна и да забавлява аудиторията.преценили, написали и е интересно, аз не се сърдя на никой.