Фолк певицта Джорджиа се изправи публично срещу бившия си мъж - сочения за един от високопоставените наркобосове в София Кирил Киров-Руския. Пловдивчанката публикува изключително язвително изказване на страницата си във "Фейсбук".


Ето какво гласи дословно съобщението на Джорджиа:


"Много се замислям дали да не разкажа пред цяла България за малка част от живота си .... И то с цел да предпазя многооо жени , да не попадат в ръцете на бившия ми мъж, с гръмкото, "достойно "именце Кирчо Руснака или, както го знаете Руския. Мили дами, каквито и да сте, чуете ли този прякор с 300 бягайте, това не е мъж, а пародия"


По всичко личи, че Джорджиа умишлено не разкрива повода за гнева си. В коментарите под постинга тя все пак дава посока за разсъждения, предупреждавайки: "В името на детето си съм способна на невиждани неща!"


Сагата на Джорджиа с Кирчо Руския продължава от време оно. Двамата на няколко пъти се събираха и разделяха. Преди няколко седмици из медиите плъзна мълвата, че при последната спецакция срещу Руския е била арестувана и самата Джорджиа. По-късно обаче тя категорично отрече срещу нея да са предприемани специализирани мерки от служителите на реда, допълват от БЛИЦ.