Жена от американския щат Тексас се изненада неприятно, когато разбра, че без да иска е заснела призрак със своя смартфон. Марчела Дейвис от Кливланд се е опитвала да направи снимка племенника си с чисто новия си телефон пред училището му, но той се дръпнал и й казал да не снима.

По-късно обаче дъщеря й разгледала снимките в телефона и открила на тях призрак, облечен в розов костюм от 70-те на миналия век. „Смятам, че е жестоко. Въобще не ме плаши“, сподели Дейвис пред „Хюстън хроникъл“. Майката на две деца признава, че не е запозната в детайл с функциите и възможностите на своя нов телефон, затова накарала дъщеря си да й покаже как да увеличава снимките, които тя направила на 15 април.

Спомняйки си какво се е случило в онзи ден, тя разказва: „Майко, виж това. Ая аз казах: Какво? А тя ми показа снимката на призрака. Можеш да гледаш през него“.

При по-щателен поглед, на фотосите наистина се вижда фигура в костюм, която виси във въздуха до оградата. Много по-малко забележима обаче е фигурата на жената, която стои до него. За разлика от повечето хора госпожа Дейвис остава спокойна с оглед на случилото се. Никога не съм виждала призраци или чувала някой да е срещал призраци в района, за мен това не е нещо ненормално, добавя тя.

По думите й, „хората умират постоянно и докато не станеш покойни, не знаеш наистина какво ще стане с теб“