Както знаем актьорът Деян Донков е един у частниците в реалитито "Къртицата". Разбра се обаче, че много от родните звезди в шоуто излизат, за да изпълняват професионалните си ангажименти. Донков има редица представления, които не може да пропусне и редовно оставя любимата Радина сама с къртиците, докато се размотава из София след участие.


В момента Деян играе в цели пет представления в Народния театър - "Дон Жуан", "Сирано дьо Бержерак", Азаряновата "Вишнева градина", култовото "Полет над кукувиче гнездо" и перлата "Хъшове". През последния уикенд - събота, неделя, че и понеделник, на Донков му се насъбрали три поредни спектакъла - "Хъшове" и два "Полета".


Палавият Деян изиграл с лекота образа на бунтаря Макмърфи и решил да полее успеха си. Влетял в барчето на Народния с колегите и ги почерпил здраво, пише "България днес". Било го яд, че на хубавото време не можел да излезе в любимата му Градска градинка - много хора щели да го видят. Това не е добре за "Къртицата", там уж режимът е затворнически.