Мария Игнатова споделя, че следи изявите на бившия си Петко в предаването "Dancing stars". Тя разкри, че двамата са се разделили без сътресения и са в добри отношения.


"Следя отблизо изявите му. Стискам палци и треперя за него", изказа се Игнатова, която заряза бившия си заради агресивния нощен живот, който той водеше.


Мария призна, че добрите им отношения са благодарение на усилията, които и двамата са положили, за да останат приятели.


"Разбирахме се добре, имахме хубава връзка, но в момента, в който заживяхме заедно разбрахме, че няма да се получи",признава Игнатова в ефира на Нова.


"С Димитър Рачков нещата са съвсем други. Макар да сме от пет години заедно, не може да става и дума за омръзване - понеже и двамата се стараем да се изненадваме един друг", разкрива хубавата русокоска.


Отновсно хвалбите, които получи заради певческите си уменияв "Като две капки вода", тя споделя, че е започнала с пеенето на шега катоси е пялана домашно караоке. Въпреки това тя няма намерение да се занимава с музика. "Абсурд, времето не ми стига за всичко", разкрива Мария и допълва, че часовете й за сън са крайно недостатъчно.