Актрисата и тв водеща Мария Игнатова има нова тръпка. Сексапилната красавица, която в момента се изявява като водеща на „България търси талант", е лапнала сериозно по един от акробатите от дуета „Атлас". Младият Валерий Цветков впечатли не само публиката и журито с изпълненията си, но и чаровната актриса.

Дори в ефира на предаването Игнатова не скри интереса си към младежа, който не пропусна да огледа дори на сцената. Смелият й флирт с акробата предизвика доста критична реакция от страна на Магърдич Халваджиян, а колежката й Алекс Раева не на шега се извиняваше в ефир на настоящата половинка на Мария Димитър Рачков с думите „Мите, съжалявам".

Познати на актрисата твърдят пред „Всеки ден", че от първата им среща на сцената Игнатова и акробатът Валери са неразделни. След няколко двусмислени СМС-а русата палавница дори започнала романс с него, пише kliuki.bg Според слуховете вече трета седмица двамата се отдават на диви ласки, а клюките за връзката им побърквали Рачков. Актрисата дори се оплакала на приятелки, че в последно време колегата й ужасно я ревнува и непрекъснато й звъни, за да провери къде е, независимо дали се намира в София, или по участия из страната.