Николета Лозанова бе гост в студиото на "Предаването на Карбовски", където в национален ефир обяви абитуриентката, чиито бал ще направи незабравим, предоставяйки й своя рокля и придружавайки я в този специален за нея момент.


Относно благотворителната инициатива, Николета сподели, че подобна кампания я кара да се чувства щастлива, удовлетворена и значима.


Карбовски не пропусна да притисне Лозанова с няколко по-пикантни въпроса, но плеймейтката успя да му отвърне на провокативните въпроси без грам притеснение и с нужното самочувствие.


"Да не би да напусна "Къртицата", защото си разбрала, че си бременна?", попита Карбовски, а Николета го разочарова с отговора: "Този път нямаш сензация".


Доказалият се във времето тв водещ похвали изявите на Николета като негова колежка, а тя от своя страна сподели: "Чувствам се в свои води, да нямам нужната професионална квалификация, но пък камерата ме обича, както и аз нея и химията ни явно се получава на екран."


На въпроса му дали има шанс да започне да изкарва повече пари от съпруга си - Валери Божинов, тя отговори: "Не се знае дали вече не е факт! Естествено, че бих се радвала да докарвам същите финанси в семейния бюджет", с което намекна, че по този начин се чувства удовлетворена от работата си на модел и тв водеща.