Пореден сблъсък демонстрираха пред широка публика ексдепутатите от БСП и ГЕРБ Мая Манолова и Димитър Главчев. Двамата бяха поканени да говорят в сутрешния блок на БТВ за последните скандали с подслушванията.

Няма СРС-та, за каквито се говори напоследък, тъй като става дума за нерегламентирано подслушване, а СРС-тата са законови средства, посочи Главчев и допълни, че между БГ Уотъргейт и второто подслушване на Борисов-Кокинов-Найденов има връзка. Единствената сила, която има сметка да говори за подслушвания е БСП, иначе трябва да говорим за плоскию данък, а в БСП има хаос и не могат да си изяснят още посланията, посочи ексдепутатът от ГЕРБ. И допълни, че на Позитано 20 още не знаели кой ще е премиер.

Не се ли изчервявате, не ви ли е срам, вие сте нагли, засече бившия си колега Манолова, която не пропусна да ухапе Главчев, че й създава лош фон, приказвайки, докато тя се опитва да каже нещо.

Никой от нас не вика вкъщи прокурор, за да мачка дела, озъби се червената фурия. и допълни: Омазани сте до ушите.

Вие, от БКП и БСП, не сте смирени през Страстната седмица, не й остана длъжен Главчев. Засрамете се, бе, Главчев, настоя Манолова.