Шестте дни почивка са идеално време жриците на любовта да стартират сезона по морето.


Ентусиазмът им се появил, когато прочели, че в началото на май по хотелите на нашето Черноморие ще има наплив от румънски туристи. Започват да се връщат и руснаците, които имат жилища в затворени комплекси.


Англичаните идват чак на 10-ти, но труженичките до тогава ще са се бетонирали по локации.


Много от тях ангажирт стаи още от сега, за да използват тънките тарифи и отстъпка за продължително наемане.


По-елитните вече ловят всеки ранен слънчев лъч, за да придобият тен на морски сирени, а по-непретенциозните за всеки случай се ангажират за камериерки, или рецепционистки, докато дойде силния сезон.


Миналата година бе отчетено, че родните жрици са навъртели близо 10 милиона евро оборот, две трети от който е отишъл в джоба на сводниците, пише разкрития.ком.


Най-щедрите клиенти са пияните германци, англичани и скандинавци, които давали мило и драго да си прекарат добре. Руснаците също вадели едри банкноти, докато жените им стояли с децата на плажа и си мислели, че те се разхождат из комплексите, понеже не им понася слънцето. Някои от чужденците си поръчвали придружителка още при резервацията на апартамента, а други оглеждали дамите по таен специален каталог и избирали коя да наемат за компаньонка и още нещо по време на целия си престой.