На 11 май в Перник се проведе държавното първенство по олимпийско таекуондо за кадети (11-14 г.). Сунг Ри Атлантик участва с двама състезатели - Владимир Николов до 33 кг. и Георги Стоянов да 53 кг. Изключителната си форма показа Георги, който спечели срещите си по безапелационен начин и завоюва златния медал. На финала той се наложи над състезател от разложкия "Чо Елит" с 14-0 и прекратяване на срещата във втория рунд поради явно превъзходство. 


Владимир Николов, за когото това е първи сезон при кадетите, не успя да повтори постижението на Георги и загуби на старта от състезател на софийския "Херея".


В същото време Владимир Далаклиев провеждаше своята подготовка за предстоящото Световно първенство за мъже и жени в Пуебла, Мексико, на високопланинската спортна база Белмекен. Там той е заедно с хърватските национали и проведе редица срещи със световния шампион Филип Гръгич, с когото са преки конкуренти в категория до 68 кг.


След лагера на Белмекен на Влади предстои участие на турнира от клас "А" в Инсбрук, Австрия в началото на месец юни, а заедно с него ще вземата участие и Георги Стоянов, Мартин Атанасов и Цанислав Димов, за които това състезание е проверка преди предстоящите европейски първенства за кадети и младежи.