Отдавна се говори за пристрастеността на Жени Калканджиева към чашката. Сега обаче алкохолната й зависимост лъсна пред цяла България е вече няма съмнение, че ''шестата в света'' не може без питиетата с висок градус.


В началото, когато влече в предаването ''Къртицата'' тя се въздържаше и успя да изкара една седмица без да посяга към бутилката, но след като се отпусна няма граници за нейните алкохолни приключения в Базата. Редовно се случва бившата миска да всига скандали под влиянието на виното, без което не може да живее.


Последната изцепка на Калканджиева е това, че отново след запой, тя припаднала. Преди вечер миската се натряскала толкова зловещо, че припаднала в спалнята и останалите участници едва успели да я свестят. Жени тръгнала да си ляга, но както се преобличала, се олюляла и паднала. За щастие не се строполила на земята, а на матрака, иначе сигурно щяла да получи сериозна травма, разкриват хора от екипа на шоуто.


Продуцентите Иван и Андрей още се чудят дали да излъчат излагацията на миската, защото тя им е колежка и работи в тяхно предаване, пише ''Всеки ден''.