Деси Бакърджиева несъмнено е една от най-харесваните родни актриси, особено след участието й в телевизионния сериал "Стъклен дом". Блондинката е винаги усмихната, позитивна и влиза перфектно във всяка една роля, която получава. Тази сутрин, хубавелката беше гост в предаването "Модерно", където сподели, че за нея е важно човекът до нея да е уважителен, да харесва това, което прави и да стимулира нейните амбиции.


На въпроса на водещата:„ Срещнала ли си такъв човек?", актрисата отговори оклончиво, като каза, че времето ще покаже, което ни навежда на мисълта, че може би русата чаровница има нова тръпка. Деси беше категорична, че една жена трябва да се уважава, да не позволява да я пренебрегват и да се харесва такава каквато е. Освен с харизматичност и перфектен външен вид, Бакърджиева сподели, че краката й са дълги 110см., което привлече вниманието и на мъжката аудитория на предаването.


В момента актрисата участва в новия сериал на БТВ "Фамилията", където играе бивша Мис България, съпруга на властен, алчен и егоцентричен мъж.