Нали знаеш, че ти си богата главно заради богатия си мъж? Този въпрос зададе в типичния си стил Сашо Диков по Нова тв на най-скандалната миска от новата ни история Антония Петрова.
Антония запази самообладание и обясни: "Първо, аз работя много и изкарвам достатъчно добри пари, за да поддържам един добър стандарт. Управител съм на консултантска дейност, арбитър съм в арбитражен съд и се занимавам с научна дейност. Знам, че много хора ме мразят или завиждат. Проблемъте е, че аз се реализирам в няколко сфери, а има хора, които не могат да се реализират в една. А аз на 29 години съм постигнала успехи в няколко сфери. Казват, че не може да си умна и красива едновременно. Не казвам, че съм умна и красива, но се старая да достигна до това определение. Конкурсът, който спечелих беше един от малкото, дето не са нагласени в България."


Антония Петрова призна, че има само една пластична операция Трябвало и този мит да разбие. Ако имала толкова операции на носа, колкото пишат, миличкият съвсем щял да е изчезнал. Щяла да е като Майкъл Джексън. Всъщност си е правила само една операция на бюста. И тя не я е превърнала от малка, кривичка, кривокрака, а във висока и хубава.


През 2007 г. завършила международни икономически отношения. "Още 2007 г. прогнозирах кризата, която дойде в края на 2008 г. Тъй като имам лиценз за дилър на руската фондова борса. През 2003 г. ме приеха, след това записах второ висше право и ги карах успоредно. Мога да ви кажа, че не спя. Чета много и успявам да съчетавам нещата. Година и половина по-рано предвидих кризата, благодарение на информацията, която получих от Москва и от дебелите книги," гордее се Петрова.


Колкото до скандала с кожените палта - нейният съпруг бил така добър да й прави подаръци. Това че била на почивка и била с кожено палто - какво, да го съблече, че да не дразни никого ли? Срещу нея трябвало да застане човек, който е пълен вегетарианец и няма нищо кожено по него.


Сашо Диков не се стърпя да се заяде отново: "И кажи ми защо си дошла с тия къси гащички. Да покажеш, че освен, че си научно светило имаш и хубави крака ли?"


"Само ние крокодилите имаме такива крака, отговори Антония. - Нека ми казват "Мис Крокодил"! За съжаление пиарът е нещо много важно. Аз не попаднах на читав пиар и оттам тръгна това прозвище. Няма как да се харесаш на всички. В необятната Русия ме оцениха. Взех, че станах Мис Русия в страната на красавиците."