На 27-ми май, понеделник, на баскетболните площадки до зала Балкан  ще се проведе кръг от турнирите по 3х3 баскетбол, организирани от БК ЦСКА, съвместно с БФБаскетбол и енергийни напитки Шарк.


За първи път в Ботевград ще дойде и официалната настилка за 3х3 баскетбол, на която ще се играят най-интересните срещи от турнира.


Възрастовите групи, в които ще се проведат състезанията са: 


Момичета и момчета до 15г.


Девойки и юноши до 18г.


Мъже над 18г.  


 За доброто настроение на всички участници и зрители ще има музика и напитки, предоставени от спонсора на събитието Шарк. За победителите ще има материални награди, а шампионът на Ботевград във възрастова група над 18 години ще получи право на участие на финалите на 3х3 първенството на България. Най-добрият тим от града ще премери сили на 16-ти юни в София с  отбори от цялата страна в борба за класиране на международно състезание от веригата FIBA 3x3 World Tour.


 Отборите се състоят от трима състезатели, като се предоставя възможност за включване и на една резерва. Записване ще се извършва в деня на турнира от 15:00 до 17:00 на мястото на провеждане на турнира, както и online на www.3x3planet.com.


 


За повече информация, посетете www.facebook.com/cska3x3