„Абе щом сме ги били, значи е имало защо”. Това е написал във Фейсбук приятелят на 15-годишната Таня Георгиева, която бе приета с 4,3 промила алкохол в кръвта, след като нейната компания преби екип на Спешна помощ.

Гаджето й се казва Борислав Ангелов, а коментарът му е по повод мнение на абитуриента Ади Попов, в чийто дом се разигра скандалът. Самият Попов е подел дискусията вчера с думите „Ей, балъчета, бавихте се 20 мин., как лъжете!” Вчера пък е написал „Таня, дръж се, ние сме с теб”, информира БТВ.

Друга тийнейджърка, пожелала анонимност, разказа, че компанията на Ади „сто процента е взимала някакви неща” в нощта на бала му. Момичето добави, че е сигурно за трева, но за по-тежки наркотици не може да коментира. По думите на анонимната девойка родителите на Ади почти винаги си били вкъщи по време на купоните у тях.

„Първо вярвах, че линейката се е забавила, но Ади каза 20 мин., а майка му – 40”, допълни момичето. „Ако наистина са искали да помогнат на Таня, нямаше да бият лекарите”, каза още то пред медията.

По думите на тийнейджърката някои от компанията са конфликтни, „ходят по мачове и се бият”. Във Фейсбук профила на 19-годишния Ади Панов присъстват снимки от футболни срещи и такива с логото на ЦСКА, както и свастики.

Анонимната зрителка ги определи като хора, на които правиш добро, а те не заслужават.