Младата актриса Луиза Гриугорова, която проби с ролята си в сериала "Стъклен дом" сега се изявява като главна героиня в "Дървото на живота". Освен постоянните й претенции, екипа на филма е дигнал ръце от нея. Тя не само, че не спира да хленчи и да недоволства от всичко, но и ходи на снимки доста неугледна.


Гримьорите и фризьорите се занимавали по един час с визията на актрисата, тъй като тя редовно била с мръсна коса, пъпчиво лице и черни нокти, пише "Всеки ден": „Гримьорите и фризьорите с часове не могат да я приготвят за пред камерата. Уж се гордее с дългата си коса, а всъщност вее просто един мазен перчем", коментират с погнуса актьорите.


Наложило се от екипа на продукцията дискретно да я помолят да се изкъпе и чак след това да идва за проби на костюми и грим. Още по-голям бил проблемът с театралните участия на Луиза. Там нямало кой да й направи подобен намек и тя се появявала на сцена в доста неугледен вид: „Въпреки че е много красиво момиче, не знам защо въобще не се поддържа. Все пак не е приятно за околните", тюхкат се нейните колеги.