Освен, че ще има главна роля, Луиза Григорова ще бъде и продуцент, и то за първи път на филма, който Мартин Макариев и Борислав Захариев планират да снимат.


Те са създателите на първия български психотрилър "Вила Роза". Сега към тях се присъединява и младата актриса, не само като участник в Black Files (от англ. "Черни досиета"), но и като част от продуцентската компания "Форуард пикчърс".


Вече няколко месеца Луиза работи по организацията на филма, а с останалите от компанията планират на 1 ноември да стартират кампания за набиране на средства в платформата IndieGoGo.


Заради това актьорите Дейвид Хаселхоф и Кармен Електра, известни от "Спасители на плажа", записват кратки видеа, с които казват колко добър ще е Black Files. А Хаселхоф дори пита дали няма да има роля и за него.


До "спасителя" екипът на новата лента стига чрез близк негов приятел - актьорът Дейвид Чокачи, който участваше във "Вила Роза".


Сега той ще изиграе агента на ЦРУ в новия български екшън трилър. В него ще участва и вокалът на "Годсмак" Съли Ерна. Ако екипът успее да събере достатъчно средства, ще започне да снима през май.


Сюжетът разказва за огромна конспиративна организация, която владее целия свят. Неочаквано е убит американският посланик в София и агент на ЦРУ пристига в страната ни да разследва случая.


Решава да вземе за помощник не човек, който от дълги години работи в системата на МВР, а някой, току-що завършил академията.


Така се запознава с младо момиче, което не умее добре да си служи с оръжия. Но може да разшифрова и най-сложния код.