Всички жени биха искали да ги смятат за идеални любовници, но истината е, че е необходимо много повече от страхотна техника, смята секс експертът Трейси Кокс, която състави списък с основните грешки, които жените правят в леглото.


На първо място е убеждението на дамите, че мъжете винаги искат и са готови за секс. Ако говорим за 17-годишно момче, което изпробва всичко за първи път, най-вероятно то говори и мисли само за секс. След 20-те години обаче други аспекти от живота започват да бъдат много по-важни и цялата енергия и усилия се пренасочват другаде. Работата, стресът, недоспиването и лошата диета не свалят само женското либидо, но и мъжкото, пише БГНЕС.


Смяната на сексуалните предпочитания стряска погрешно жените. Те започват да си мислят, че вече не са желани и интересни, което не е истина. Вие също не обичате да обядвате едно и също нещо всеки ден. Защо тогава ставаме параноични, когато партньорът се осмели да предложи ново сексуално меню?


Погрешно е и да се смята, че за силния пол сексът носи само физическо удовлетворение, но не и емоционално. За много мъже предложението за секс казва "харесвам те и те искам". Отказвайки го, показвате, че не споделяте същите чувства.