Клюката, че Бояна Маринова е сменила Алисия в леглото на вратаря на националите ни, тръгна съвсем отскоро и все още не е официално потвърдена.


Красавицата обаче вече започва да трупа точки като кандидат-футболна съпруга. Феновете на женската хубост пък ръкопляскат на решението на Ники да смени фолкаджийката с 10 години по-млада от нея хубавица.


Бояна Маринова е само на 20 години, но според информация на „Всеки ден" вече е записала в тефтерчето с любовниците си един от най-желаните мъже в България - бизнесменът Петко Димитров, който миналия месец се ожени за танцьорката Яна Акимова.


Тъмнокосата моделка била последното гадже на мастития бивш ерген, преди да се влюби в сегашната си съпруга. Бояна обаче не ронила дълго сълзи по изгубената любов, а бързо се пренасочила към нови завоевания. Точно тогава се оказало, че и Ники Михайлов не се чувства сериозно обвързан, така че пътят пред любовта им бил открит.


Вратарят на националите отдавна бил изморен да се чуди дали е с Алисия, или не е. Ето защо не му мислил много, преди да се впусне в авантюра с хубавата Бояна, шушука се в светските среди. Между другото моделката е приятелка на Николета Лозанова, която не само че няма нищо против връзката й с футболиста, но е решила да удари едно рамо на имиджа й на изгряваща звезда. Водещата на „Поверително" по ТВ7 вече промотира Маринова чрез фейсбук страницата на дъщеря си Никол, обявявайки я за една от най-красивите българки.


Между другото произходът на момичето е доста скромен. Родено е в Тетевен, а средното си образование завършва в Ловеч. Миналата година става студентка в УНСС със специалност „Икономика и бизнес". Между другото се разголва за „Плейбой" и се снима в клипове на Азис и Лияна, което й отваря пътя към шоубизнеса. Предполага се, че за всички тези изяви също й е помогнала Николета Лозанова. Впрочем тя доста прлича на нея, не мислите ли?