Какво ли не правят някои български момичета в желанието си за бърза слава. От няколко дни красавици от цяла България дават всичко от себе си на кастингите на конкурса "Мис България 2013", за да бъдат забелязани и евентуално избрани за короната.


На скорошния кастинг във Варна беше най-големият наплив от напористи девойки.


Една от тях срази журито с таланта си, като така се разчекна, че едва не остана в тази поза. Смаяните съдиите, един от които всеизвестният плейбой Витомир Саръиванов, едва прибраха шенетата си от изненада.


За разлика от нея други предпочетоха да изтъкнат и интелектуалните си качества и изтъкваха колко са умни и едновременно красиви.


Най-трагично обаче беше положението в Пловдив. Там на кастинга се явиха пищни девойки, които изобщо не се притесняваха от натрупаните килца.


Тази година няма изисквания за мерки и подобрения, както Lifestyle.bg писа преди дни. Т.е. кандидатките може да са с екстеншъни, татуировки, а защо не и със силикон.


За победителка обаче от сега се спряга варненката Вирджиния Мутафчиева. Смуглата Джини блесна не само с физическите си данни, но и със заявката, че владее до съвършенство цели 4 езика. Тя е Мис Варна за 2010 г. и мнозина смятат, че всичко вече е нагласено и именно тя ще вземе короната.