Фолкпевицата Ани Хоанг се тъпче като невидяла със сладко и газирано. Въпреки вредната диета, обаче, тя си остава кльощава и тънка. Причината са гените, разказа самата тя в предаването „Преди обед" на bTV."Според много хора съм прекалено слабичка. Винаги съм си била толкова малка и слаба. Даже си спомням, че и в училище от класа винаги съм била най-дребничката и най-слабата. По никакъв начин не мога да кажа, че се ограничавам с храната или спазвам някакви диети. Хапвам си винаги каквото си поискам, колкото си пожелая. Даже обичам страшно много сладкото", призна си тя сама. На едно ядене тя поглъща по две парчета торта.


„Родителите ми са слаби. Баща ми даже е много мъничък. Той е почти с моето телосложение и височина. Нито пък спортувам", обясни тя.


Ани отхвърли твърденията, че била болна от анорексия. „Установила съм, че колкото и да хапвам сладко, не качвам кой знае колко. 1-2 кг максимум", хвали се тя.


Пред камерата певицата едва се сдържа да изчака края на интервюто. Очите й бяха само в тортата и тя постоянно се облизваше.


С това си изказване вбеси своите колежки от жанра, които дават мило идраго да са кльощави, подлагат се на ужасяващи диети, ходят на дебелариуми и какво ли още не, само и само да са финни като виетнамчето.