Надя, която отново се върна при "опосума" Андрей, проговори за рестарта на любовните си отношения с продуцента. Тя сподела, че с днешна дата и двамата са различни - по-пораснали и по-мъдри.


 


"Аз съм различна, той е различен. Но това е все едно да сравня младо момиче и зряла жена. И двете са разкошни проявления на живота. Младостта има своите прекрасни неща, както и младата любов. Естествено, има и своите негативи. Своите избухвания, експресивност, екстремизъм, ако щеш. Зрялата любов е изключително красива. По-мъдра в хармонията си, по-спокойна в случването си, по-щедра в търпението си. Не бих могла да пиша оценки на едната и на другата любови, но те и двете са прекрасни", споделя Надя пред сп. "Всичко за жената".


 


Чаровницата доверява също, че тя не е от жените, които правят първата крачка, когато един мъж им хареса.


 


"Това ми е жесток проблем. Особено в днешно време, когато жените са все по-напористи, смели, агресивни дори. Ние кастрирахме мъжете. Аз съм винаги пасивната. От онези жени съм, които просто стоят кротко на бара, хвърлят по някой белтък и дават някой архаичен нишан на господина, че съм привлечена от него. Това съм си аз".