Палава учителка правила секс с ученик в автомобила си. Преди половия акт, тя му заявила, че ще се превърне в ''легенда'' сред приятелите си. 34-годишната Ема Ейгър взела 16-годишния тийнейджър след часовете, за да прави секс с него в колата си.


Даскалицата по английски, която е работила в училище Римни Комприхенсив в Тредегар, е казала на момчето: „Мога да се обзаложа, че няма да можеш да ми издържиш на темпото на секса“. Палавата Ема започнала да прави тайно секс с момчето, когато той започнал да учи за изпитите си.


Заварката между двамата се случила след като негов приятел се сдобил с телефонния й номер. Момчето, което сега е на 22 години разкрива, че даскалката му е казала, че всичко ще е наред, ако си мълчи за тайната им афера, по време на която двамата правили секс само и единствено в колата й.


„Тя ми каза, че, ако някой разбере, аз ще стана легенда. Връзката ни продължи два месеца. Мой приятел й звънна, за да я попита, дали иска да направим тройка, но тя отказа. Всички ученици знаеха, но аз самият не знаех, дали знаят и учителите“, каза още той.


Младежът признава още, че учителката имала снимка на пениса му в телефона си. Приятелите му знаели за случващото се и често тя дори им давала да карат колата й и ги водила до МакДоналдс.


Връзката им започвала да се разкрива, когато майката на момчето се натъкнала на обажданията и съобщенията, с които палавата учителка засипвала сина й. Тя се оплакала на ръководството в училището, след което Ема подала оставка. До този момент обаче не било ясно, че връзката между ученика и учителката му по английски е имала сексуален характер, пишат от БЛИЦ.