Парис Хилтън е във вихъра на любовта и смята да се омъжи. Щастливецът е приятелят й Бенджи Мадън, фронтмен от рок групата "Гуд Шарлот".

Новината за предстоящата сватба силно развълнувала родителите на блондинката.

Явно този път Парис наистина е влюбена, защото отсега си правила планове каква грандиозна сватба ще направи и колко точно списания ще се надпреварват да й платят милиони за снимки от церемонията.

Въпреки грандиозността на събитието, каквото ще е сватбата на Парис, тя е решила да направи двойна сватба с друга любимка на жълтата преса в САЩ - Никол, който е дъщеря на Лайнъл Ричи.

Според г-ца Хилтън толкова звезди на едно място нямало как да не ги изстрелят пак по челните страници на изданията. За сега Никол не е много убедена дали е готова да се венчае, защото съвсем наскоро роди и свободното й време, далеч от детето, е силно ограничено. Парис обаче е толкова развълнувана, че в главата й се въртят мисли единствено за олтара, бялата рокля и няколкото милиона долара бонус.

Майката и бащата на скандалната звезда я подкрепят напълно. Те силно харесват избраника на дъщеря си.

"Той доказва поговорката да не съдиш за книгата по корицата й. Изключително внимателно и учтиво момче е. Още се обръща към мен с "господине". Не пие, не пуши и е вегетарианец. Обожаваме го, той вече е част от нашето семейство", споделя Рик Хилтън, баща на популярната блондинката.