Роналдо поръча три проститутки, но се натресе на травестити! Бразилската полиция води разследване, защото след сексуалната изненада за Извънземното последва скандал.
Преди броени дни Роналдо потърсил платена любов. Той завел трите “мадами” в мотел край Рио де Женейро, но чак в стаята се усетил, че насреща му стоят трима мъже.
Започнала страшна разправия. Дошла полиция. Двете страни представили противоречиви версии. Четворката била отведена в участъка. Там Феномена разказал, че предложил на триото по 1000 реала, за да си мълчат за случая. Един от травеститите обаче поискал 50 000 реала за да мълчи, което са близо 30 000 долара.
След като пристигнали в полицията травеститите побързали да си тръгнат. Те дори не били официално разпитвани по случая, но се опитали първоначално да пробутат версията, че контузеният в момента играч на “Милан” ги карал да му купят наркотици.
“Роналдо си призна всичко и иска да го приеме като шега – коментира полицейският комисар Карло Ногейра. – Все пак не е извършил престъпление, въпреки че всичко това е морално. Вярвам на версията на Роналдо, защото другите не пожелаха да дадат показания.”