Топ моделът Бориса Тютюнджиева не пести сексапил, когато става дума за професионални задачи. Тя едва не докара до инфаркт посетителите на Крушунските водопади, които бяха решили да посетят родната забележителност точно в деня на снимките на новата й сесия. Бориса е лице на една от най-популярните марки за бански костюми, представител на световни брандове.


Това обаче далеч не е всичко, за късмет на мястото се появил и цял автобус със студенти, които веднага извадили телефоните си, за да снимат Тютюнджиева и също остали без дъх от гледката.


За перфектната визия на хубавицата се погрижили абсолютни специалисти в разкрасяването - гримьор, фризьор, стилист и т.н, а от екипа на модната марка категорично заявили, че това е само началото на съвместната им работа с Бориса.


Брандът залагат за втори път на брюнетката, но определено са на мнение, че тепърва им предстоят много общи начинания.


По всичко личи, че Бориса не се притеснява да демонстрира прелести и да се разхожда полугола в името на добре свършената работа. Феновете й пък нямат нищо против да се наслаждават на формите й и се надяват все по-често да ги радва с подобни фотоси.