Новото гадже на Кристияно Роналдо - Нереида Галярдо, беше хваната в крачка от таблоида "Сън". Пред медиите на Острова испанката твърди, че работи като модел, но всъщност се оказа медицинска сестра по професия. Точно с това се и занимава, гръмна жълтото издание. Сеньорита Галярдо се запозна със звездата на Манчестър Ю в нощен клуб в Палма де Майорка през януари и оттогава връзката им изглежда доста сериозна. Разследване на "Сън" установи, че Нереида наистина е пробвала да пробие в манекенския бизнес преди няколко години, но не й провървяло. За да изкара малко пари, тя се е съгласила на няколко голи фотосесии.
Според запознати Галярдо често лети от родната Испания до имението на Роналдо в Чешир, за да прекарва повече време с него. Иначе тя работи в държавна болница, където заплатата й е малко над минималната за страната.
"Много е грижовна. Истинска купонджийка, има татуировки и пиърсинг. Обича да ходи по клубове", споделя пред "Сън" приятелят й Лоренцо. Нереида е учила в католическо училище, кара обикновен "Форд Ка" и живее с майка си и доведения й баща в хубава къща в предградията на Палма де Майорка.
Кристиано вече е представил госпожицата на майка си.
Друг познат на Галярдо споделя: "Тя обича да се представя за модел, но всъщност е медицинска сестра. Харесва й да се явява на конкурси за красота." Брюнетката е участвала в реклама на маслини преди няколко години, но не присъства в списъците на нито една местна агенция.