Само за последните десетина дни от нищото изникнаха като гъби печурки след дъжд поне две гаджета на Слави Трифонов, пише в. "Монитор".

Първо плеймейтката Велислава Иванова, която е едновременно модел и фотограф, обяви, че се срещат и че той е много мил. Тя има страхотен бюст, но само той и твърденията й не са достатъчни, за да се установи истина ли е това. Самият Слави Трифонов не би признал такова нещо дори да му слагаш клечки под ноктите и да ги палиш, което ние не се наемаме да направим на този етап. Още повече че пак няма да признае. Такъв му е характерът, че изключително мрази да му броят жените.

Папарашка снимка на Дългия и тъмнокоса девойка, която го е хванала под ръка, след като са вечеряли в любимия му ресторант, пак хвърли гологлавия водещ в устата на хората. По форумите обсъждат не само кое е момичето, но дори как са облечени двамата. Именно потайността на Слави, който е най-дълго греещата тв звезда у нас, роди една своебразна митология около интимния му живот.

От годините на "Ку-ку" та до днес са се навъдили толкова слухове за авантюрите на плевенчанина, че е трудно да различиш измисленото от истината. По старата максима, че всяка лъжа повторена 100 пъти става истина, на него му се приписват връзки, за които не е и сънувал. Или просто не му е вързало.

Слави обича да разказва, а е описал и в книгата си една случка, която показва, че у нас никога на никого не можеш да угодиш. Купил си той с първите печалби от "Ку-ку" и "Каналето" лъскав баварец, но немската машина взела, че се счупила. Имал важна работа и един приятел му услужил с москвича си. Спрял на известния с дългото си червено светофар при Софийския университет. В колата до него имало няколко момчета, които започнали да викат: "Напълнихте се с кинти, москвичи карате. На какъв се правиш бе, селянин?".

На другия ден му върнали поправения баварец. Пак спрял на светофара на СУ, където тогава беше офисът на студентското предаване. До него спряла друга кола, пълна с други млади хора, които този път се развикали през отворения прозорец още по силно: Нагушихте се с мангизи. BMW ще ми караш. На къв се праиш бе, селянин?

Припомняме тази случка просто за да илюстрираме, че за колите и жените на известните българи, ние останалите винаги сме готови да ги напопържаме яко, за да ни олекне. Няма значение за кое точно. Още повече че жените и колите вървят ръка за ръка в представите ни за живота на известните мъже.

Слуховете свързват Слави с коя ли не от известните българки.

Няма да ни стигне страницата да ги изредим. Последно се говореше за фолкпевицата Емануела, която се снима в сериала "Къде е батко" като сексапилната чистачка Бубето, мечтаеща за славата на певица. "Капацитетите" веднага решиха, че за да получи тази роля, тя е гадже или поне любовница на Трифонов. "Няма не искам, няма недей", както сам пееше гологлавият водещ преди време. Оказа се, че Емануела има предпочитания към доста по-зелени младежи. Още по-отдавна го свързваха с друга фолкпевица. Дори се говореше, че детенцето на Кали е от Слави.

Причината беше горе-долу същата. Трифонов и неговата Българска музикална компания, която вече не съществува, откриха певицата и я лансираха. Слави лично измисли името й. Значи му е гадже. Само дето няма нищо общо с истината.

По времето на "Танцувай с мен-1" започнаха да коментират дали няма връзка с участничката в танцувалното състезание - атрактивната мулатка Моника Бабикер, която пък беше гадже на приятеля му и бивш перкусионист в "Ку-ку бенд" Калин Вельов. Когато екипът на Слави започна "Пей с мен" по Нова телевизия и покани красивата македонка Каролина Гочева сред участниците, клюката веднага ги свърза.

Бившата певица в "Шоуто на Слави" Александра Раева най-често е спрягана за негово гадже през периода, когато беше в предаването. "Защо не го свързаха с Деси Добрева например? Явно аз изглеждам по-предизвикателно", отговори си сама пред "Монитор" преди време красивата беквокалиста, която сега има магазин за дрехи. Александра, която по майчина линия е потомка на руска баронеса, попаднала в България след корабокрушение, не обича да коментира тази тема. Още по-малко можеш да проведеш светски разговор по нея с Трифонов. В артистично-клюкарските среди са убедени, че тази връзка е била факт дълги години, а от желанието да се измъкне някоя пикантна клюка се раждат невероятни щуротии. Последно по форумите се обсъждаше, че двамата имат дете, което сега живее в Сърбия.

Преди Александра му приписваха връзка и с шефката на бившия му балет "Сатен" Галя, но това си беше чиста измишльотина. Говореше се и за някои от балерините, но чак дотам няма да се разпростираме. Дори манекенката Венета Харизанова беше спрягана за близка до сърцето на Трифонов, след като участва в негови предавания.

Преди да се хване със самбиста Благой Иванов, плеймейтката Златка Райкова пък сама се предложи за гадже на Слави, но не я огря.