Актруални фолк диви, скандални чалгарки и вече бивши фолк звезди от край време вълнуват обществеността. Смята се, че много от тях са момичета на повикване, а съществува и слух за мистериозен каталог, който се предава като щафета от ръка на ръка от баровците, които си плащат за вниманието на певиците.


Изпълнителката на ''Хищна хиена''- Петра, която беше актуална преди години от много време е спрягана за жрица на платените секс услуги. От няколко години тя е в Кипър, като в началото замина, за да става бизнес дама, като си отвори ресторант. В този бранш обаче не й провървя и се смята, че към ден днешен тя върти платена любов.


Галена също е една от дамите от фолка, която е смятана за доста палава. Много очевидци коментират, че често се е случвало след участие тя да си тръгва с някой от феновете си, на който джоба му е по-дебел.


Фолк дивата Дебора, която е сравнително наскоро на пазара също е спрягана за жрица на платената любов, като ''кариерата'' й на момиче на повикване е започнала доста преди тази в музикалния бранш, пишат от Hotarena.bg.