Три известни чалга певици фигурират в скандален каталог за платени секс услуги, пише "Уикенд". Те са предлагани от топ сутеньора Дани Обувката. Той е на 45 години, името му е Даниел Б., висок е близо 2 метра и има официален бизнес като собственик на бутици за италиански обувки и дрехи. Още през 90-те години той навлиза в модния бранш, партнира си с "Визаж".

Според тарифите удоволствието да бъдеш с чалгаджийка излиза най-солено. Цената за час е около 2000 лв., а ако се наеме за цял ден и нощ удоволствието излиза 10 000 лв. Най-оборотната певица в каталога била млада певица от Пловдив. Тя се запознала с Дани покрай своя приятелка, също от града под тепетата. Момичето е модел, печелило е и конкурс за силиконов бюст. Тя обаче продава тялото си чрез трима сутеньори, единият от който е Обувката.

Втората фолк певица е от Бургас. През последните години кариерата й върви надолу и приемала всяка оферта независимо, че наскоро излязла информация, че има връзка с италианец. Третата чалгаджийка е една от най-известните към днешна дата, известна е с естествения си бюст. При нея цените били по-различни. За среща мераклията трябва да плати минимум 5000 лв. Певицата била обзета от звездомания и имала странни капризи като например да прави орален секс с ръкавици.