Рускинята Мария Шарапова лъсна по бельо за корицата на Shape Magazine. Половинката на Григор Димитров, която пропусна няколко турнира през последния месец и половина заради контузия, показа перфектно оформено тяло специално на читателите на изданието.


Тя отговаря на доста въпроси, като един от които е дали знае, че има мелодия за телефони ''Screamapova'', която представлява запис на легендарните звуци, които издава по време на мач. Тя отговаря, че не е знаела за това и че го намира за много забавно. Тя признава, че за нея е невъзможно да направи удар без подобни звуци.


Мария разказва и за дневника, който си води и в който записва всички интересни случки от живота си.


''Пиша на английски, защото един ден хората ще ги прочетат и ще им е по-лесно, отколкото ако са на руски. Мечтая един ден да напиша книга. Хората винаги ме питат как съм стигнала дотук и искам да споделя моята история с по-младото поколение. Но те трябва да открият своя път към успеха, а не да следват този на някой друг. Когато децата ми казват, че искат да са като мен, аз им отговарям, че трябва да се справят дори още по-добре", разказва хубавицата.