След края на сесията, която се състоя на 24 април, координаторът на фондация “Проект Тимъти” Миряна Георгиева покани съветниците да си закупят покани за участие в благотворителния търг за каузата Джошуа. Тя обясни, че със събраните средства ще бъде построена втора къща в Скравена за младежи в неравностойно положение, които напускат социалните домове и трябва да бъдат подготвени за живота и възможностите за професионална реализация.

По 30 лв. за покана до този момент са дали 26 човека, сред които са бизнесмени от Ботевград и Правец, кметовете на двата града Георги Георгиев и Красимир Живков, председателят на ОбС – Ботевград Маргарита Кирова и общинските съветници Васил Шабански, Иван Гавалюгов, Иван Начев, Йорданка Лалчева, Николай Велков, Павлин Марков, Петя Кочкова.

Участниците ще наддават за различни предмети, осигурени от дарителите “Вени Вер”, “Фони Експрес”, фондация “Епископ Генади”, бутик “Маринела”, “Руми МНД” ООД, “Логос Комерс”, “Нео Вита” ООД, БК”Балкан”, Володя Казаков, кметът на Скравена Иван Иванов, директорът на училището в Липница Петко Петков. 

Желаещите да си закупят покани или да предоставят предмети за благотворителния търг, който ще се проведе на 8 май в ресторант “Нобилис”, могат се свържат с координатора на фондация “Проект Тимъти”  Миряна Георгиева на телефон 0885106820.