Четвъртият сезон на хитовия сериал ''Под прикритие'' ще се снима не само на родна земя, но и в няколко европейски града. Именно от чужбина ще дойде шерката на Джаро-Ния, около която ще се завърти интригата в новия сезон на сериала. Екшънът ще се развива най-вече в Лондон и Париж, където ще е базата на екипа, но ще има снимачни дни и в други градове на стария континент.


Сценарият е напълно готов, но в момента все още текат кастингите за ролите в поредицата. Все още не е избрана актриса, която да се превъплъти в ролята на Ния. от екипа бяха направили рпедложение към Нина Добрев, но след като тя отказа да участва, те се пренасочиха към други варианти.


Основните персонажи - Джаро, комисар Попов, Мартин и Куката ще продължат историята и в четвъртия сезон. Предвиждат се и ретроспективни сцени, в които да участва Косъма, който бе убит, и Иво Андонов - героят на Захари Бахаров. От връщането в миналото ще се изяснят много от заплетените отношения между героите, но и ще се вдигне гледаемостта, тъй като зрителите много харесват образите на Александър Сано и Бахаров.


В сцените пак ще се включат специалистите на каскадьора Калоян Воденичаров, който е работил за повечето холивудски продукции, снимани у нас. Въпреки че сценарият се пази в пълна тайна, вече е ясно, че той е написан изцяло и отсега се знае как ще завърши, за разлика от третия сезон, който се дописа буквално преди края на снимките, пишат от slava.bg.