Звезда на световното кино идва за финалните три епизода на "Под прикритие", пише "Телеграф". Засега е ясно, че звездата е снимала заедно със Стефан Данаилов в един от италианските сериали. Затова най-силно заподозрени са Микеле Плачидо, който на няколко пъти е работил с Ламбо, още в "Октопод", както и Иън Глен, познат на широката публика като сър Джора Мормон в "Игра на тронове".Шотландецът Глен снима заедно с Данаилов в един от италианските сериали. Последните снимки по морето на петия сезон на "Под прикритие" приключиха точно преди да почне големият студ. Макар да изобразяват далеч по-топло време, актьорите и статистите не са мръзнали, казаха от продукцията. Преди време се появиха в светските среди мнения, че екипът бил премръзнал на морето, докато снимал летни сцени.


Богат ромски спонсор се появил за финалния сезон на поредицата, твърдят още родни кинаджии. Заради това в сюжета силно щяла да бъде застъпена и ромската тематика, макар и свързана с подземния свят у нас и по света. Сред новите мафиотски попълнения в последния сезона на "Под прикритие" е и участието на кръвожаден ромски бос. За да подберат най-колоритния и в същото време ефектен кадър за ролята, от екипа на кримката прекараха няколко седмици това лято из циганските махали по Южното ни Черноморие.


На финала погледът им се спрял на ромски художник от Равадиново. Стефан Христов е избран за ролята на цигански барон, чийто прототип е действителен. Христов е майстор на четката и във Фейсбук има албуми с негови картини. В реалния живот той държи железария, която разработва заедно със съпругата си Нели.


Сред новите попълнения в "Под прикритие" е и победителят във второто издание на тв риалити шоуто "Къртицата" Емил Каменов. Неговата роля го изстрелва до мафиотския връх в поредицата. Той е избран за личен охранител на бос номер едно Иво Андонов (в ролята е Захари Бахаров). В реалния живот Емо също се препитава като охранител, но на паркинг. Прочу се и като гард на колата на Силвестър Сталоун при едно от идванията му у нас.