Поп фолк изпълнителката Райна изглежда е изпаднала в любовна депресия. Феновете на пилето на фолка са доста загрижени за емоционалното й състояние, защото певицата не спира да публикува тъжни статуси на стената си. Тя също така постоянно спдоеля тъжни баладични песни, които изглежда й напомнят за неуспехите й в любовта.


“Този път няма какво да кажа, мълчи ми се…”, това написа хубавицата на стената си и побърза да уточни, че е цитирала текст на песен и просто споделя своите емоции.


Кого обаче визира красавицата с думите си? Част от феновете смятат, че макар да са минали години от раздялата им, певицата все още страда по голямата си любов Константин. И все още не успява да превъзмогне факта, че той вече я е заменил с друга, от която има и дете.


Други обаче са на мнение, че обект на излиянията на звездата е танцьора Светльо, с когото Райна се раздели заради разликата в годините им. Припомняме ви, че наскоро се разчу, че Светльо имал връзка с колежката на бившата си – Глория. С която също се запозна покрай танцово риалити. “Това определено беше тежък удар за Райна”, коментират близките й.