Половината на Благой Георгиев - Христина не е на себе си от няколко дни. Източници на Lifestyle.bg разкриха, че красавицата е изпаднала в тежката депресия след поредните разкрития за изневери на футболиста.

Бившата гимнастична е смазана от разказа на Калина Паскалева в скандалната книга „Дневникът на една курва". Там репортерката на Любен Дилов-син разказва за десетките си нощи с бившия национал, в които той й е подарил стотици оргазми.Христина е изключително чувствителна на тема „изневери". Тя вече прости на Благо залитането му с Лияна. Наскоро красавицата роди син на Благо. Семейството живее в Русия, където Благо рита за Амкар (Перм).

Припомняме ви и част от текста за футболиста в книгата:

„Най-напористо ме сваляше един дългокос сладур, когото наричаха Джизъса. По ръцете си имаше нарисувани повече икони, отколкото има на свода на „Александър Невски", а в интервютата си постоянно говореше за смирение и християнство. Явно искаше да му опростят натрупаните грехове. А те бяха сериозни!Заливаше телефона ми с настойчиви СМС-и, обеща да ме направи своя кралица, но короната ми се търкулваше на излизане от царския комплекс на Околовръстното. Ароматът на кожата му ме влудяваше, исках да му се нахвърля още на път за там. Усещането да съблазняваш толкова набожен мъж беше повече от възбуждащо. Сякаш прелъстяваш патриарх, но в обезкосменото тяло на здрав и чистокръвен жребец. Така и не разбрах поза ли беше цялата му философия или наистина вярваше", се пише в книгата.