Деян Неделчев - Икебната пусна скандален коментар на стената си във Фейсбук, в който напдна Тони Димитрова и дори я заплаши, че ще разкрие как е започнаала нейната кариера. Къдравелкото е доста прям, но този път прекрачи границата с обидите си:


"По повод писмото и нападките на "голямата" певица Тони Димитрова по повод смъртта на друга "велика" Ана-Мария Тонкова само ще кажа на Тони - да не си отварям устата и да кажа на жълтурите, и без това само чакат, как е станала певица, по кой начин, с кой е преспивала, не че не се знае, и да не ми се прави на звезда и велика, щото не е, а звездите със сигурност са по небето",написа Икебната :


"Да се види на какво прилича - на изсулен дърт чувал и грачи като гарга - пеела била. Гъза ми пее по-хубаво от тебе, отдавна те знам, че си помиярка, мазниш се също много, за да стигнеш до тук, да не кажа на кого и как си го правила, че лошо ще ти стане, мила "велика" Тони. Певица си, когато налъмите цъфнат, а мен не може да ме стигнеш и назад да бягам, а ти напред, никога!".


След скандалното изказване на Икебаната, че Ана Мария - Тонкова не е достоен човек и че заслужава трагичната си съдба, певицата Тони Димиторва пусна открито писмо до медиите. В него тя беше категорична, че такова поведение е недопустимо и че е разочарована от липсата на уважение към такъв човек като Тонкова, която е направила много за българските поп певци.