Актрисата и водеща Алекс Сърчаджиева се е наточила яко да прихване Парис Хилтън. Ако може и на шопинг да отидат! "Мисля да предложа на продуцентите да ни пуснат да отидем някъде на пазар, да се разходим", каза тя за Парис, която се очаква да влезе в новото издание на "ВИП Брадър" у нас.

Според продуцентите на шоуто хайлайф персоната ще пристигне със своя приятел. Има вероятност Парис, която се изявява и като певица, да пусне новия си сингъл с Lil Wayne докато е в България. Официално звездата е обявила, че ще направи това през октомври, но нищо чудно престоят й тук да я предразположи да избърза. Алекс прогнозира, че Парис ще си изкара много добре у нас и няма да има проблем с родните звезди.

„Предаването няма как да не засегне самата политическа обстановка в нашата държава, както и разделението в обществото", каза Алекс в предаването "Събуди се" по Нова телевизия. Тя разкри, че ще бъдат засегнати традиционните теми като отношения между мъже и жени, толерантността и т.н. „Нашите ВИП личности имат доста, ама доста интересни истории, които могат да разкажат", добави Алекс.

Тя сподели и как участието във „ВИП Брадър" се е отразило на половинката й Иван Ласкин. „Излезе от Къщата и каза: „Искам да си направя операция и да стана жена", каза шеговито тя.

Иначе Ласкин излязъл изключително положително зареден. „Каза, че това е едно от най-хубавите неща, които са му се случвало напоследък, най-малкото защото намери едни страхотни приятели", разказа Алекс. С Фънки, Юлиян Константинов, Люси и др. актьорът продължава да поддържа контакти.