Мартин Маринов от Трудовец е първият късметлия, който си спечели екскурзия до Лас Вегас от Евробет, съобщиха от компанията, организатор на игри на късмета.
Тя ще подсигури едно незабравимо изживяване на Мартин и неговата съпруга Мони. Шест нощувки в петзвезден хотел, самолетни билети и 1 000 $ джобни за мечтаната ваканция в столицата на изкушенията Лас Вегас ще зарадват щастливците.
Мартин е от с. Трудовец и разказва за себе си, че изобщо не е предполагал, че ще спечели.
„По принцип всеки ден към 10.30 ч. отивам в пункта на бул. „България“ 7 в Ботевград и пускам по някой талон. За кампанията „ЛАС ВЕГАС“ имам само 5 талона и е наистина невероятно, че един от тях се оказа печелившият.“
Щастливецът веднага се обадил на съпругата си, за да й съобщи хубавата новина.
„Тя изобщо не ми повярва! Реши, че се шегувам. Ние още осмисляме новината. Щастливи сме и почти не сме спали“. В София, Мартин и съпругата му получиха чек за наградата си от Милен Стаматов – управител на Евробет. Младото семейство сподели, че максимално бързо ще си освободи време за пътуването, което Евробет ще им организира. Ако и вие искате да посетите Лас Вегас, и то на разноските на Евробет, трябва само да пуснете талон за поне 5 лева в игрите „Еврошанс“, „Лотомания“ и „Случайни събития“.
Всеки месец на случаен принцип ще се тегли един печеливш, който ще лети до Лас Вегас.
Кампанията на Евробет продължава до 30.04.2014г.