Няма какво да се лъжем - новината, която „ще зарадва" моите зложелатели, трябва да я разкрия аз. Знам, че още отсега ще започнат да ме одумват някои телевизионни водещи. През месеците, в които сме разделени с Валери, съм направила своята равносметка. Ние не живеем заедно, но какво и защо се случи, са неща, които ни вълнуват само нас двамата. Това разкри в първия брой на предаването си „Поверително от Николета Лозанова" бившата плеймейтка.„Само Валери може да отговори защо първи го е съобщил на медиите. Решението да се разделим поведе след себе си серия от събития. Не бях готова за този цирк", допълни тя.


„Не съм от този тип жени, които са биха се карали с бащата на детето си за материални неща. Ще бъда благодарна, ако той не постъпи така, че един ден Никол да се срамува от нас двамата. Николета и Валери имат своите силни и слаби моменти. Вярно е, че любовта ни е силна, както преди три години. Но и ние сме като всички нормални хора, единствено популярността ни играе лоша шега. Категорично искам да подчертая - нито аз, нито той към момента сме подали молба за развод. Могат да се изпишат тонове хартия за изневерите ни, за „бройките" ни. Но това е без значение. Аз съм Николета Лозанова и не отговарям за фантазиите на някои хора", заяви тя.


Изненадата бе, когато Николета покани пред камерата на предаването като бъдещ свой гост Валери Божинов. Оказа се, че въпреки че са разделени, Валери идва в дома им и дори остава, за да се забавлява с малката Никол. Футболистът се съгласи да гостува на Николета и да отговори на въпросите, които тя ще му зададе.