В предаването "Терминал 7" по TV7, рапърът Ванко1 обяви официално завръщането си. Той ще напомни за себе си и отново ще скандализира с помощта на своя близък приятел и дуетен партньор - Азис. Изненадата е, че Васил Боянов Троянов, който от месеци насам бе загърбил женското си амплоа, отново ще се превъплъти в ролята на Азис. Тази му метаморфоза ни накара да му зададем няколко ексклузивни блиц въпроса:

Васко, твоят дуетен партньор Ванко 1 разкри, че отново правите съвместно парче, защо пак с него?

- Защото Ванко 1 е рапър, когото познават и малки и големи. Той е мъж, който има история и минало, което съвпада с историите на световно известните изпълнители на този жанр.

Той сподели, че отново ще влезеш в образа на Азия, защо реши да се върнеш към женското си амплоа?

- Женското в мен никога не ме е напускало. То присъства у всеки един мъж, ако сте запознати с хромозоми, генетика и прочие. Просто трябва да му дадеш воля за развитие и се получава. Всеки носи една малка Азия у себе си, аз просто съм й дал свободата.

Каква провокация да очакваме от теб, до къде ще стигнеш този път?

- От мен може да се очаква всичко. Не мога да ви кажа какво точно ще представлявам във видеото към новата ми песен, но определено ще разбуни духовете на малки и големи. Това поне го умея.

Правил ли си си социално проучване, в кой твой образ - на мъж или на жена се котираш по-успешно?

- Моето проучване са моята публика и препълнените клубове, в които пея. За тях е без значение в образа на Азия ли съм или на Азис. Важното е да има парти, да е весело, да е блъсканица и да следва хит след хит. Нещо, с което много малко изпълнители могат да се похвалят.

Ще се наложи ли да бъде цензурирано видеото?

Видеото няма да има цензура. Oтдавна не правя проекти, които са прекалено скандални. Всичко ще бъде съобразено със световните тенденции за красота, стил и умерен секаспил.

Какво щеше да се случи, ако Азия бе представена в Америка?

- Най-малкото Бионсе нямаше да е това, което е в момента! Все пак... нося по-малък размер дънки от нея.