Черната Златка едва не остана без джип, след като банда автоджамбази направи опит да й задигне возилото. Приятелят на плеймейтката - Миро, се усетил, че крадат колата и навреме осуетил престъплението, пише "Всеки ден".

Докато Златка спи спокойно, то приятелят й чува странен шум посред нощ. Необичайно, в три сутринта, някой ровичка по колите, паркирани пред кооперацията в столичния квартал "Гоце Делчев", и усъмнен, че става дума за кражба, любимият на Златка излиза на терасата.

За да сплаши врага, той хвърля няколко пиратки по автомобилите и тримата джамбази започват да бягат.

Миро обаче иска да се саморазправи с крадците. Миро скача в "Лендроувър"-а, за да преследва апашите. Времето, в което той слиза до колата обаче му изиграва лоша шега. Крадците имат преднина.

През това време Златка вече е звъннала на телефон 112 и ченгетата от 4-то РПУ са запознати със случая. Оказало се, че джипиесът на една от кварталните патрулиращи коли е засечен, показвайки, че е бил само на 10 метра от крадците. Това навежда на мисълта, че джамбазите са в комбина с ченгетата, които са им били гръб.

"Все още живеем в мафиотски времена, в които хората, които трябва да ни пазят, са в комбина с организираната престъпност. Ако приятелят ми не беше смел мъж, сега щях да съм олекнала с джип за няколко десетки хиляди лева", казва плеймейтката.