Поредния, девети, турнир по волейбол в памет на бившия президент на ВК "Етрополе"  Асен Борисов се проведе през изминалия  уикенд в Етрополе.
В надпреварата участваха четири отбора, като победител стана отборът на Звездец-Горна Малина. Той победи на финала отбора на Пирдоп с 3:0 гейма.
В спор за третото място Етрополе отстъпи на Белоградчик с 3:1. За съжаление Етрополци не успяха да покажат своите възможности поради контузията на разпределителя Деян Рачев. Той не взе участие в срещите и бе заменен от Христо Петков, който игра за първи път за Етрополци.
Освен разпределителят, участие в турнира не взе и една от основните четворки -Румен Павлов.
С това класиране не трябва да правим генерални изводи за състоянието на отбора, тъй като в спора за третото място се видя, че отборът на Етрополе има резерви и тази година ще гони едно добро класиране в шампионата.


Ръководството на ВК "Етрополе" взе решение от тази година мемориалният турнир "Асен Борисов" да се провежда и в памет на починалите ни приятели Цанко Цанков-председател на съдийската колегия и един от основателите на волейбола в Етрополе и Ивайло Гръбчев, бивш състезател на Клуба и съдия по волейбол.
Източник: vasilvolley.blog.bg