Абсолютна измислица се оказа клюката, че Ирина Флорин топли леглото на Куката от "Под прикритие". Всъщност гаджето и не е от арт средите, а с доста солидна и доходоносна професия. От година и половина Флорин се радва на любовта си с финансист, който е повече от 15 години по-малък от нея.


Тя обаче ревностно криела връзката си, защото се притеснявала, че ще бъде осъдена заради голямата възрастова разлика с мъжа до нея. 35-годишният и приятел приел безрезервно идеята на Флорин да пазят отношенията си в тайна, макар че той нямал скрупули по въпроса. Все пак се съгласил да не я разгласява публично и заради своята позиция в институцията, в която работи.


Гаджето на Ирина оправлява една от най-големите банки у нас от поста на член на Борда на директорите.


По начало изпълнителката на "Цвят лилав" винаги е криела личния си живот от медиите. Не е тайна, че дълги години тя имаше отношения с Кеворк Кеворкян, с когото също имат огромна връзка, но в негова полза. След края на отношенията им Ирина разкри, че се влюбила в него от пръв поглед на премиерата на книгата му "Кеворк проговаря".


След раздялата си с Кеворк Ирина дълго бе сама, пише Уикенд. След това обаче на хоризонта се появи банкерчето. Ирина била запозната с него от шефа на "Булбанк" Левон Хампарцумян, който е приятел и на двамата.