Станка имаше огромно любопитство към всеки по отношение на секса. Сядаше при всеки един от нас и разпитваше: „Как си ти със секса?". Това ме наведе на мисълта, че тя има някакви проблеми. Човек, който е наясно със секса, не постъпва така. Той знае какво прави и задава въпроси. Това заяви в „Поверително с NL" певицата Ирина Флорин.


Като един от участниците във „ВИП брадър" тя не пропусна да „клъвне" нелицеприятните си съквартиранти. „Доста са ми елементарни спортистите от Къщата. Някак си им липсва възпитание. Не отричам медалите, но ние там не бяхме на олимпиада", заяви Ирина.


Тя сподели, че социоложката Мира Радева е била един от най-близките й хора в риалити формата. „Мира е човек, с който се познаваме доста добре. Пламен беше един от хората, чиято истинска същност не бе показана. Като цяло той е добро момче, но търпи известна критика. Не на последно място той е много човечен и много добър. Да не забравя и Мариан, който също е много чаровен", коментира Флорин.


„Приятелките ми варират от 20 нагоре. Истинските ми приятели обаче са много малко. Двама-трима са хората, които са били наистина до мен в най-трудните ми моменти", сподели певицата.


Тя допълни, че заради сина си, вече 20-годишен, не си е позволявала да има и по-сериозни връзки с мъже. „Казвала съм му, той е познавал приятелите ми, но някак си исках да го запазя от травми", каза Флорин.


За връзката си с телевизионната легенда Кеворк Кеворкян тя не пожела да говори конкретно. Сподели само, че бил изключително внимателен, грижовен. Не бил корифей в кухнята, но пък приготвил празничната маса за тяхно новогодишно тържество.


"В момента нямам мъж до себе си. Но това не ми пречи. Не мисля, че човек трябва да излезе и да търси мъжа. Харесвам лошите момчета. И Кеворк е такъв. Светът се върти около тях, те са спонтанни, гонят работата си. Харесвам такива мъже", заяви Ирина Флорин.