Нова сексбомба в държавната администрация остави без дъх данъчните в Бургас. 23-годишната Малта Пандева, позирала за корицата на „Плейбой" през юли 2010 г. и за „Максим" - април 2009, нажежи до червено страстите в териториалната дирекция на Националната агенция за приходите (НАП), съобщава pressadaily.bg.


Красавицата е назначена току-що за младши-инспектор в отдел „Оперативни проверки" в ТД на НАП в Бургас. Според длъжностната й характеристика тя трябва да извършва проверки в търговските обекти - заведения, магазини и складове, и да следи за издаването на касови бележки и наличието на фискални устройства.


Знойната брюнетка е сред най-горещите еротични топ модели в България според публикации в Интернет, през 2008 г. е работила като продавач консултант в еротичен магазин в Бургас, а последната й гореща фотосесия за корицата на „Плейбой" е през 2010 г.


Изкусителката е дъщеря на началник-отдела „Човешки ресурси" в териториалната дирекция на приходната администрация и е загадка дали е назначена след публично оповестен конкурс или след вътрешен подбор. Малта Пандева все още не е получила дипломата си за завършено образование и не е ясно какъв документ е приложен при назначението й. Тя обаче работела от две години в данъчната дирекция на НАП-Бургас.


"Малта Пандева има сериозен приятел - заможен и образован, скоро ще вдигат сватба", казва нейна приятелка.